Gruppe Jentegruppa

Organisering av Jentegruppa

Jentegruppa er terrengsykling og landevei for voksne jenter i sin beste alder.

Hver tirsdag svinger Soon CK’s jentegruppa seg i terrenget rundt Son. Gruppa ble etablert høsten 2020 og det blir stadig flere av dem, primus motor for jentegruppa er Mari & Linda.

Tirsdagsjentene er et lavterskeltilbud for å få jenter med ut på sti. Vi deler ikke inn etter ferdigheter, men holder sammen på tur uansett nivå, vi hjelper hverandre og venter på hverandre. Alle skal med, og ha følelsen av å være inkludert.

Jentegruppa stiller ingen krav til ferdigheter for å kunne være med, bare at deltakerne har en litt egnet sykkel for stisykling, hjelm, lyst til å sykle sti og god innstilling. Eventuelt dårlig humør kureres underveis.

Er du ikke i godt humør når du møter opp, blir du det i løpet av turen. Stisykling er terapi, lek og moro i skogen. Samtidig får du en god treningsøkt på kjøpet, UTEN å tenke på at du faktisk trener.

Hvilket tempo ligger turene på? Det varier, og avtales hver gang. Poenget med jenteturene er å ha det hyggelig sammen med likesinnede, teste litt grenser, cruse litt, prøve, feile, prøve igjen og få det til, og kjenne på den deilige mestringsfølelsen som kommer etter hvert.

Medlemmer av Soon CK får tilgang til appen Spond (virker også på PC) her finner du alltid oppdatert informasjon og kan melde deg på tur eller treningsøkter

Alderen i gruppa strekker seg mellom 20-50 år, noen har barn i gruppa, mens andre har kjærester, er koner eller samboere med gutta i klubben. Du trenger ikke å ha tilhørighet til Soon CK tidligere for å bli med i Jentegruppa.
Noen få har tidligere erfaring med terrengsykling, men de fleste begynte å sykle sti når de blir med i gruppa.

Helårsprosjekt
De fleste turene går fra Son og ut i nærområdet, men av og til sykler jentegruppa andre steder for variasjon

Når høsten kommer må lyktene fram. Jentetur er det uansett hver tirsdag, hele året og uansett vær.

Regn og kulde er heller ingen hindring. Tirsdag er Tirsdagsjentene på tur.

Høres dette ut som noe du kunne tenke deg å delta på?

Så fort vi har registrert deg får du tilgang til Appen Spond hvor du kan se hva vi har planlagt av turer, og du melder deg enkelt på.

Håper vi sees!

Med vennlig hilsen
Mari & Linda

Hvordan bli medlem:
Her finner du pris på medlemskap i SOON CK, samt medlemsskjema, se Bli medlem
I påmeldingsskjema kan du skrive litt om hva du ønsker og utfra dette vil vi tildele deg i riktig gruppe i Spond.

Sponsorer og samarbeidspartnere