Klinikk sørnes samarbeid

Klinikk Sørnes - Kiropraktor

Soon CK har inngått samarbeidsavtale med Klinikk Sørnes, en kiropraktorklinikk som holder til sentralt med avdeling i Vestby og ÅS.

Samarbeidet gir medlemmer i Soon CK noen fordeler som er listet opp nederst på denne siden.

Soon CK har inngått samarbeidsavtale med Klinikk Sørnes, en kiropraktorklinikk som holder til sentralt med avdeling i Vestby og ÅS

Klinikk Sørnes har vært åpen siden 2014 og kan hjelpe med det aller aller meste innen muskel- og skjelettplager. I tillegg kan kiropraktorene henvise til røntgen, MR og andre spesialister, samt sykemelde hvis det skulle være nødvendig.

Avtalen innebærer at Soon CKs medlemmer får time på dagen, samt at de får vanlig behandlingspris på førstegangskonsultasjon (i skrivende stund, sept. 2020 kr 420,- kontra kr 680,-).

Les mer her: https://www.sornes.no og gi beskjed om at du er medlem i Soon CK ved timebestilling, så kan du få time på dagen og klubbpris på førstegangskonsultasjon.

Hva behandler en kiropraktor?
Hos Klinikk Sørnes kan de behandle følgende:
Ryggsmerter, migrene, isjias, nakkesmerter, hodepine, kjevesmerter, armsmerter, skuldersmerter, brystsmerter, smerter mellom skulderbladene, svimmelhet, idrettsskader, fot/ ankel/ håndleddsmerter, spedbarnskolikk, muskelknuter/ låsninger m.m.


Medlemsfordeler – Soon Ck

Medlemmer av Soon CK får time på dagen, samt at de får vanlig behandlingspris på førstegangskonsultasjon (i skrivende stund, mars. 2022 kr 420,- kontra kr 720,-).

Les mer her: sornes.no og gi beskjed om at du er medlem i Soon CK ved timebestilling, så kan du få time på dagen og klubbpris på førstegangskonsultasjon.

Klinikk sørnes samarbeid

Samarbeid

Samarbeidsavtale, som inkludere rimelig behandling på første time og prioritet på behandling - time på dagen.