kalas samarbeidspartner

Brav Norway AS - Klubbtøy

Medlemmer av Soon CK benytter treningstøy og drakter fra Kalas Sportswear. Avtalen sikrer medlemmene godt treningstøy til gode klubbprise. I tillegg til  klubbtøy fra Kalas er det også gjort tilgjengelig kolleksjoner fra Swix og Bavac Les mer om klubbavtalen ved å benytte link under.

SOON CK har klubbkontrakt med Brav Norway AS, tidligere Original Teamwear AS, om leveranser av klær til klubben. Avtalen gjelder alle klubbens grupper og omfatter merkene Kalas Teamwear, Swix Teamwear og Bavac Teamwear.

Vi er veldig fornøyd med å kunne fortsette med Kalas. De har levert kvalitetsprodukter til oss over tid og er en viktig samarbeidspartner for klubben.

Ved kjøp av SOON CK-profilert tøy vil det nå legges opp til at de får produktene sendt hjem til medlemmene. Fri frakt ved bestilling over kr 3000,- eller kr 150,- i frakt.

For å kunne tilby SOON CK-profilert tøy til godt rabaterte priser må ordrene samles opp bolker noe som betyr at når nettbutikken er åpen har medlemmene x-antall dager/ uker på seg for å legge inn en bestilling.
Deretter stenges nettbutikken og varene blir sendt hjem til deg 6-7 uker etter bestillingsperioden er over.

Åpningstid vil bli annonsert på alle klubbes plattformer med 4-6 bestillingsperioder per år.

Klærne som blir bestilt på www.bravteamwear.no benytt kode: soonck for å komme SOON CK’s klubbside for bestilling av tøy.

Når situasjonen tillater det, vil det bli lagt opp til en show- og prøvekveld med Brav, og det vil på de ulike Soon CK-arrangementene også bli anledning til å prøve klær.

For generelle spørsmål, ta kontakt med Robert på e-post: nestleder@soonck.no

Medlemsfordeler – Klubbtøy Soon Ck

Medlemmer av Soon CK kan bestilleklubbtøy til gode priser på www.bravteamwear.no
Benytt kode: soonck for å komme SOON CK’s klubbside for bestilling av tøy.

Åpningstid vil bli annonsert på alle klubbes plattformer med 4-6 bestillingsperioder per år.

kalas samarbeidspartner

Samarbeidsavtale

På klubbtøy har vi inngått en samarbeidsavtale med Brav som sikrer klubbens medlemmer klubbtøy (sykkel og ski) til svært gode pris.