samarbeidspartner braasport

BRAASPORT - Hovedsponsor

BRRASPORT 900m2 store butikk finner du på Ullevaal Stadion i Oslo.
I tillegg har de stort Showroom finner du på Frysja (Oslo). Her kan du booke tid og kan få eksperthjelp i rolige omgivelser. Du kan teste utstyr og kan få demonstrert produktet før du eventuelt bestemmer deg.

Du kan også hente din nettordre her hvis du kjøper varen på nett. Valget er ditt. Her på Frysja kan du parkere sykkelen eller bilen rett utenfor døra og bruke akkurat den tiden du trenger for å få den gode opplevelsen.

BRAASPORT er en litt annerledes sportsbutikk. En svært annerledes sportsbutikk om de skal si det selv. Braasport er startet av entusiaster med lidenskap for sport. Ikke bare innen forskjellige fagområder, men også entusiaster innen selve sportsbransjen. Selskapet har vært i bransjen i mange år og har vært pionerer innenfor både netthandel og faghandel i sportsbransjen. Det er ikke mange som har solgt flere langrennsski, alpinski eller ryggsekker enn disse folkene.

Som en fullstendig frittstående sportsbutikk, altså er de ikke medlem av noen kjede. Det er slik de liker å jobbe. På sin egen måte med de produktene de ønsker å jobbe med. Selskapet liker at de ikke er styrt av noen kjedes sentrale beslutninger om vareutvalg, og gjør derfor akkurat slik de vil. Det vil si; de er naturligvis kundestyrte, så det riktige vil være å si: De gjør akkurat som «DU» vil!

BRAASPORT er Norges kanskje største kompetansehus innen topptur, langrenn, friluft, løp og sykkel med over 200 merkevarer lagerført, stor butikk på Ullevaal Stadion, Showrom og hentelager på Frysja. Langt til Oslo? Du finner hele utvalget i ett av landets største nettbutikker innen topptur, langrenn, friluft, løp og sykkel Gå inn på www.braasport.no varene får du levert hjem av posten.

BRAASPORT er et av klubben hovedsponsorer og tilbyr også medlemsrabatt ved kjøp i nettbutikken eller i butikken på Ullevaal Stadion.

Du finner mer informasjon om BRAASPORT og bestilling her: braasport.no

samarbeidspartner braasport

Hovedsponsor

Tusen takk til BRAASPORT som klubbens hovedsponsor og støttespiller de siste årene.