samarbeidspartner andresen bil

Andresen Bil AS

I løpet av 70 år og tre generasjoner, har Andresen Bil vokst fra en enmannsbedrift til en etablert bilforhandler for Mercedes-Benz, smart, Peugeot og Citroën, med nærmere 125 ansatte og fire avdelinger i både Indre Østfold og Follo.

Soon CK har også svært gode priser på leasing, ønsker du finne mer ut om klubbtilbud på leasing av bil, ta kontakt med oss her >>

Andresen Bil – Om selskapet

Bjørn Andresen, som var oppvokst i Askim under krigen, hadde en stor guttedrøm om å gjøre sin store interesse for biler og mekanikk til sitt levebrød. Bare 19 år gammel starter han Andresen sveise- og rep. verksted i garasjen til foreldrenes nye bolig i Fjellveien 6 i Ski.

I tillegg til bilreparasjoner drev han i starten også med produksjon av metallprodukter som tørkestativ, sykkelstativ, tråbiler for barn og barnesenger.
Bjørn Andresen ble først og fremst kjent som en svært dyktig biloppretter. Men etterspørsel blandt kundene etter å kjøpe biler gjør at også bilforhandlervirksomhet raskt blir en viktig del av bedriften.

I løpet av 70 år og tre generasjoner, har virksomheten vokst fra en enmannsbedrift til en etablert bilforhandler for Mercedes-Benz, smart, Peugeot og Citroën, med nærmere 125 ansatte og fire avdelinger i både Indre Østfold og Follo.

Les mer, og bakgrunnen for samarbeidet her

Sponsor

Tusen takk til Andresen Bil som trofast sponsor og støttespiller av SOON CK over flere år.