samarbeidspartner alka eiendom

Alka Eiendom AS

Om du har en tomt du vil utvikle, eller kanskje selge, eller skal bygge nytt hus, eller kanskje bare har behov for en flink snekker til å sette inn en dør eller et vindu. Da kan dette selskapet hjelpe deg.
Kontakt Alexander på telefon 916 80 340

Alka Eiendom AS er et lite firma fra Vestby som har drevet noen år nå med utvikling av mindre tomter.

Med bakgrunn som tømrer og bygd ti-tals boliger for andre valgte vi å satse på tomteutvikling selv!

Alka Eiendom bygger husene etter gode norske tradisjoner. Her kommer ingen ting ferdig fra fabrikk, men tilvirkes og bygges på plassen fra grunnmur til pipe.

Alka Eiendom bruker faste norske underleverandører. Og siden vi ikke er så store er det kort vei fra ledelse til kjøper.

Har du en liten eplehage eller tomt som kan bebygges kan det være aktuelt for oss.

Alka Eiendom legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen – noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutvikling.

Alka Eiendom er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Vi jobber stadig for at kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Optimalisering av funksjoner og gode løsninger skal kjennetegne boliger utviklet av oss, og vi bestreber oss på å ligge i forkant av utvikling og bruk av energibesparende tiltak til boliger.

Les mer på: alkaeiendom.no

samarbeidspartner alka eiendom

Sponsor

Tusen takk til Alka Eiendom som trofast sponsor og støttespiller av SOON CK over flere år.