Samarbeidspartnere

Å drifte en stor og aktiv sykkelgruppe som SOON CK er veldig givende, men kan også til tider være relativt krevende for en liten gruppe frivillige sykkelentusiaster.

Klubben er driftet av sykkelentusiaster som legger igjen tusenvis av timer for at barn og ungdom i nærområdet skal ha en bredt sykkeltilbud.

Takk til våre

Sponsorer og samarbeidspartnere

Takket være gode og trofaste sponsorer og samarbeidspartnere har vi i SOON CK over flere år klart å etablere, drifte og videreutvikle et Norges kanskje mest aktive og allsidig sykkeltilbud for barn og ungdom i alderen 6-18 år i Vestby kommune.

Med stor deltakelse på konkurranse og ritt, samt mange egen arrangerte ritt her i Son, som: Son Bikeday, NM og Norges Cup hadde aldri vært mulig uten gode samarbeidspartnere på laget.

Vi derfor valgt å dedikere noen sider til våre trofaste samarbeidspartnere og sponsorer.

Ønsker du å lese mer om hva vi som sykkelklubb kan tilby deg som sponsor og eller samarbeidspartner kan du lese mer om dette om du trykker på knappen under. 

samarbeidspartner braasport

BRAASPORT

BRRASPORT 900m2 store butikk finner du på Ullevaal Stadion i Oslo.I tillegg har de stort Showroom finner du på Frysja

Les Mer
samarbeidspartner goldfish

Goldfish Boat AS

Raske sykelister trenger raske sponsorer! Goldfish Boat AS er en norsk båtbygger med verft i Son, Norge. Goldfish; utvikler, desginer

Les Mer
sponsor soon ck

7Waves AS

Solide konstruksjoner til sjøs 7waves er marine arkitekter og bygningsingeniører som er eksperter på maritim arkitektur. De tilbyr en rekke

Les Mer
samarbeidspartner son reklame

Son Revisjon

I et lite revisjonsbyrå er alle kunder store, sånn er det med Son Revisjon AS, et lite lokalt revisjonskontor som

Les Mer

Presterud Elektro AS

Solide kompetanse på elektro. Presterud Elektro AS er en autorisert elektroentreprenør som er lokalisert i Vestby. Presterud Elektro påtar seg

Les Mer
Klinikk sørnes samarbeid

Klinikk Sørnes

Soon CK har inngått samarbeidsavtale med Klinikk Sørnes, en kiropraktorklinikk som holder til sentralt med avdeling i Vestby og ÅS.

Les Mer
kalas samarbeidspartner

Brav Norway AS

Medlemmer av Soon CK benytter treningstøy og drakter fra Kalas Sportswear. Avtalen sikrer medlemmene godt treningstøy til gode klubbprise. I

Les Mer

Medlemskap SOON CK

Lyst på økt ferdigheter på to hjul i en klubb som har plass til alle.

Trykk på knappen under for å finne ut mer om medlemskap i Soon CK og hva dette kan gjøre for deg eller ditt barn.

Sponsorer og samarbeidspartnere