Sponsorer og samarbeidspartnere

Å drifte en stor og aktiv sykkelgruppe som SOON CK er veldig givende, men kan også til tider være relativt krevende for en liten gruppe frivillige sykkelentusiaster.

Klubben er driftet av sykkelentusiaster som legger igjen tusenvis av timer for at barn og ungdom i nærområdet skal ha en bredt sykkeltilbud.

Takket være gode og trofaste sponsorer og samarbeidspartnere har vi i SOON CK over flere år klart å etablere, drifte og videreutvikle et Norges kanskje mest aktive og allsidig sykkeltilbud for barn og ungdom i alderen 6-18 år i Vestby kommune.

Med stor deltakelse på konkurranse og ritt, samt mange egen arrangerte ritt her i Son, som: Son Bikeday, NM og Norges Cup hadde aldri vært mulig uten gode samarbeidspartnere på laget.

Vi derfor valgt å dedikere noen sider til våre trofaste samarbeidspartnere og sponsorer.

Ønsker du å lese mer om hva vi som sykkelklubb kan tilby deg som sponsor og eller samarbeidspartner han du lese mer om dette 

Bli Sponsor

Takk til våre sponsorer og samarbeidspartnere

Alka Eiendom ASalka eiendom as logo

Om du har en tomt du vil utvikle, eller kanskje selge, eller skal bygge nytt hus, eller kanskje bare har behov for en flink snekker til å sette inn en dør eller et vindu. Da kan dette selskapet hjelpe deg. Kontakt Alexander på telefon 916 80 340

---

Andresen Bil ASalka eiendom as logo

I løpet av 65 år og tre generasjoner, har Andresen Bil vokst fra en enmannsbedrift til en etablert bilforhandler for Mercedes-Benz, smart, Peugeot og Citroën, med nærmere 100 ansatte og fire avdelinger i både Indre Østfold og Follo.

Les mer, og bakgrunnen for samarbeidet her

UVEXuvex norge logo

Rob Arnesen er et import/engros firma i leker, solbriller og fritidsartikler, etablert allerede i 1912.

Rob Arnesen har lange erfaring gjennom flere generasjoner bygget opp en unik varepakke. Bestående av både kjente merkevarer til en riktig pris og rimelige anonymvarer av god kvalitet. Sortimenter spenner seg over et stort antall produkter også innen sportsartikler.

Rob Arnesen er den Norske importøren av kvalitetsmerke UVEX sykkelhjelmer og raske briller i Norge. Rob Arnesen står også bak I tillegg står de bak merke som shadesofnorway.

Selskapet er et av klubben hovedsponsorer og har vært trofast sponsor i Soon CK på klubb og utøvernivå i flere år. I tillegg til å blant annet supplere ungdomsgruppa i klubbene med alt de trenger av hjelmer og briller har de også etablert en medlemshop for alle Soon CKs medlemmer kan handle merkevarer til svært gode medlemspriser.

 

Om samarbeidet

 

Klinikk Sørnes, Kiropraktorklinikk sørnes kiropraktor logo logo

Soon CK har inngått samarbeidsavtale med Klinikk Sørnes, en kiropraktorklinikk som holder til sentralt med avdeling i Vestby og ÅS. Samarbeidet gir medlemmer i Soon CK noen fordeler.

Medlemsfordel

 

 

---

Brav Norway ASkalas klubbtøy

Medlemmer av Soon CK benytter treningstøy og drakter fra Kalas Sportswear. Avtalen sikrer medlemmene godt treningstøy til gode klubbprise. I tillegg til  klubbtøy fra Kalas er det også gjort tilgjengelig kolleksjoner fra Swix og Bavac Les mer om klubbavtalen ved å benytte link under.

Medlemsfordel

 

---