Sponsorer og samarbeidspartnere

Å drifte en stor og aktiv sykkelgruppe som SOON CK er veldig givende, men kan også til tider være relativt krevende for en liten gruppe frivillige sykkelentusiaster. Klubben er driftet av sykkelentusiaster som legger igjen tusenvis av timer for at barn og ungdom i nærområdet skal ha en bredt sykkeltilbud.

Takket være gode og trofaste sponsorer og samarbeidspartnere har vi i SOON CK over flere år klart å etablere, drifte og videreutvikle et Norges kanskje mest aktive og allsidig sykkeltilbud for barn og ungdom i alderen 6-18 år i Vestby kommune.

Med stor deltakelse på konkurranse og ritt, samt mange egen arrangerte ritt her i Son, som: Son Bikeday, NM og Norges Cup hadde aldri vært mulig uten gode samarbeidspartnere på laget.

Vi derfor valgt å dedikere noen sider til våre trofaste samarbeidspartnere og sponsorer.

Ønsker du å lese mer om hva vi som sykkelklubb kan tilby deg som sponsor og eller samarbeidspartner han du lese mer om dette 

Bli Sponsor


aktuelt nå:

Terrengsykkelskolen 2022

Terrengsykkelskole for barn og unge


Les mer om TSS 2022

Soon CK på acebook

Vi er aktive i flere grupper på Facebook. Her møter du medlemmene, og du kan avtale turer utenfor treninger. Noen av gruppene er lukket og krever gyldig tilgang.

Fellessider:
Hovedside for klubben
Forum for medlemmer*
Stigruppa
Son Bikeday
Kjøp og salg
* her finner du mest info om treninger m.m for voksne.

Foreldregrupper:
6-12 år
13-18 år

Vi takker våre sponsorer:

Våre sponsorer bidrar til at vi kan ha det aktivitetsnivået vi har. Uten dem ville vi ikke hatt en aktiv norgeselite, en stor og aktiv barnegruppe og ikke minst egne løyper i nærområdet. Takk!.

Uvex Sports
Braasport
Andresen Bil
Son Revisjon
Goldfish Boat AS
7waves
Kalas Sportswear
Alka Eiendom