Styret i Son Sykkelklubb

Son Sykkelklubb skal være en åpen og demokratisk organisasjon der formålet er å drive sykkelidrett organisert i Norges Idrettsforbund og Norges Cykleforbund.

Arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. Alle idrettslige aktiviteter skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse, ærlighet og fair play.

Nedenfor har vi gjengitt klubbens styre. Du er velkommen til å ta kontakt med styrets medlemmer, eller sende en e-post til: kontakt@soonck.no

henrik smith

Henrik Smith

Styreleder

Henrik er en aktiv terrengsyklist og ønsker med sitt verv å fremme sykkelinteressen hos barn og ungdom i kommunen. For utenom å være leder i klubben er han aktivt ute i markedet å markedsfører klubben hos nye samarbeidspartnere / sponsorer.

E: leder@soonck.no
M: 991 23 180

Robert Øveraasen, styremedlem

Robert Øveraasen

Nestleder

Robert er nestleder og styreleders stedsfortreder med ansvar for administrasjon. Robert har ansvaret for klubbtøy, klubbmesterskap, politiattester, søknader i fob. med trening. Robert har god kjennskap til klubben og vært medlem i mange år.

E: nestleder@soonck.no
M: 959 95 998

Vibeke Tegneby

Styremedlem

Vibeke er idrettsinteressert noe som også inkluderer sykling. Vibeke har ansvaret for klubbens sportslige utvikling dette inkluderer ansvaret for; karrièrestige, trenere og terminlister. Med to aktive gutter på sykkel har hun god kjennskap til klubben.

E: sport@soonck.no
M: 917 56 175

Atle Stubberud

Styremedlem

Atle er tidligere konkurranserytter og har hevdet seg stort innenfor landevei og terreng. Atle er også en av grunnleggeren til Son Sykkelklubb. Atle er ansvarlig etableringting av Son BikePark som lanseres 2021 og har det daglige ansvaret for løper og ritt.

E: sti@soonck.no
M: 986 86 939

Guro Tubaas Glede

Styremedlem

Guro er tidligere junior konkurranse- rytter og i Son Sykkelklubb ansvaret sammen med Vibeke for klubbens sportslige utvikling dette inkluderer ansvaret for klubbens karrièrestige, trenere og terminlister. Guro har også vært sykkeltrener for klubbens terrengsykkelgruppe for jenter.

E: sport1@soonck.no
M: 971 94 077

Arild Vegstø

Styremedlem

Arild er et ikon innen for ski og sykkel i Son og omegn. Om du ikke har møtt han i konkurranse har du kanskje hatt sykkelen eller skiene dine til reparasjon hos han. Arild har vært aktiv i klubben i mange år og har i tillegg to aktive barn som sykler aktiv for klubben. Arild er ansvarlig for rekruttering som også terrengsykkelskole, landeveissykling for nybegynnere, samt ritt og løypeansvar. 

E: rekruttering@soonck.no
M: 901 95 341

Ole Ringe

Styremedlem

Ole har gjennom sitt aktivt og sykkelinteresserte barn fått god kjennskap til klubben. Ole har ansvaret for; klubbkassen, nettsider,  markedsføring, medlemservice, samt delaktig i å søkerstøttemidler til klubben. I tillegg er Ole aktiv deltaker i forbindelse salg og koordinering av nye og eksisterende samarbeidspartnere / sponsorer til sykkelklubben. 

E: okonomi@soonck.no
M: 919 10 161