Covid-19
mandag 20. april 2020   Sigurd Sagen

Informasjon om korona og treninger

Det å nærmest stenge ned all organisert aktivitet i klubben er selvsagt tungt for oss alle, men det er i dagens situasjon helt påkrevd og det eksisterer per nå intet alternativ. Slik sett har det vært en enkelt avgjørelse tross alt.

Kjære alle medlemmer av Soon CK.

Landet – og strengt tatt verden – befinner seg i en unntakstilstand, og det beste vi kan gjøre er å være solidariske. Om alle opptrer til det beste for fellesskapet vil vi sammen klare å begrense og bekjempe dette viruset raskest mulig.

Hold kontakten med familien, plei gode vennskap med Skype/facetime/houseparty og ta kontakt med de dere burde tatt kontakt med for lenge siden. Kan dere bistå noen med hjelp, så gjør det, smil til de dere møter, så blir ting litt lettere for alle.

Hilsen Styret i Soon CK

 

NCF sine anbefalinger:

NCF er tydelig på at vi må følge forskrifter og anbefalinger fra myndighetene på en fornuftig og lojal måte for å bidra til, å minske smittespredningen i det norske samfunnet. Vi har derfor innrettet klubbens aktiviteter på måter som bidrar til å fremme formålet til anbefalingene og forskriftene - det vil si å hindre smitte.

Det er nedlagt forbud mot organiserte treningsaktiviteter. Dette skaper selvsagt en del utfordringer for alle som ønsker å trene. Vi har både eldre og yngre utøvere, og vi vet at alle mennesker i alle aldre kan bli alvorlig syke, selv de sprekeste av de spreke. NCF anbefaler på det sterkeste at all trening ute ikke skjer i gruppe, helst alene eller med personer fra samme husstand, og med minst en meters avstand. NCF anbefaler også at man da kun trener ved siden av hverandre, ikke etter hverandre (dette gjelder ved sykling på vei).


Dele?        

Relaterte emner:

soonck


aktuelt nå:

Terrengsykkelskolen 2020

Terrengsykkelskole for barn og unge


Les mer om TSS 2020

Soon CK på acebook

Vi er aktive i flere grupper på Facebook. Her møter du medlemmene, og du kan avtale turer utenfor treninger. Noen av gruppene er lukket og krever gyldig tilgang.

Fellessider:
Hovedside for klubben
Forum for medlemmer*
Stigruppa
Son Bikeday
Kjøp og salg
* her finner du mest info om treninger m.m for voksne.

Foreldregrupper:
6-12 år
13-18 år

Vi takker våre sponsorer:

Våre sponsorer bidrar til at vi kan ha det aktivitetsnivået vi har. Uten dem ville vi ikke hatt en aktiv norgeselite, en stor og aktiv barnegruppe og ikke minst egne løyper i nærområdet. Takk!.

Sparebank 1
Uvex Sports
Kalas Sportswear
Alka Eiendom
Andresen Bil