Sykle for Soon CK

Alle sykkelklubber med respekt for seg selv må ha noen regler.

Her presenteres klubbens kjøreregler for draktbruk, medlemskap under ritt og trening.

Bruk av drakter i SOON CK

Her presenteres klubbens kjøreregler for draktbruk, medlemskap under ritt og trening.

Medlemskap i ritt
Når du deltar i ritt hvor det er påmeldte lag i regi av klubben stiller klubben krav til deg at du er medlem i klubben og har betalt kontingent til klubben for inneværende år. Les mer om medlemskap her. Det er flere grunner til at klubben ønsker at du er medlem og har betalt medlemskontingenten. I ritt hvor klubben har påmeldte lag er det lagt ned mye tid og arbeid fra personer i klubben for at man i det hele tatt kan stille med et lag. Klubben støtter også lag og grupper i f.eks ritt som Lillehammer – Oslo, Norgescup o.l, økonomisk som går av inntektene klubben har. Det er derfor viktig at klubben har medlemmer som betaler kontigent for at man idet hele tatt kan klare å gjennomføre aktiviteter for medlemmene.

Medlemskap på trening
For å trene med klubben må du være medlem av klubben. Du kan derimot være med å trene med oss om du vurderer å melde deg inn og har lyst til å prøve deg i klubben. Ta kontakt med treneren på den aktuelle øvelsen du skal delta på når du møter opp.

Draktbruk
Når du representerer klubben i ritt; altså du er påmeldt med Soon CK som NCF klubb, så skal du bruke draktsettet som klubben har. Dette står spesifisert i regelverket til Norges Cycle Forbund. Du trenger ikke å fornye draktsettet hvert år om du stiller i turritt som f.eks birken, grenserittet, Lillehammer-Oslo etc.

De t er mulig å bestille drakter ca 6 ganger per år. Vår utstyrsleverandør åpner en nettbutikk med vår klubbtøy. Når butikken åpner har du ca 3 uker på å legge inn en bestilling deretter tar det ca 10 uker til varene kommer. Når nettbutikken åpner vil dette bli publisert i Spond. Husk at mange sitter på drakter som har blitt for små, slik at det alltids mulig å få kjøpt seg noe rimelig klubbtøy, skriv et innlegg i gruppa di på Spond, du får garantert menge henvendelser. 

Medlemskap i flere klubber:
Det er etter reglene i NCF fullt mulig å være medlem i flere sykkelklubber i Norge/utlandet. Men det er kun mulig å løse lisens i en klubb i løpet av ett år. Vi anbefaler at du løser lisens i den klubben du kommer til å representere mest igjennom sesongen.