Sykle for Soon CK

Her presenteres klubbens kjøreregler for draktbruk, medlemskap under ritt og trening.

Medlemskap i ritt

Når du deltar i ritt hvor det er påmeldte lag i regi av klubben stiller klubben krav til deg at du er medlem i klubben og har betalt kontigent til klubben for inneværende år. Les mer om medlemskap her. Det er flere grunner til at klubben ønsker at du er medlem og har betalt medlemskontigenten. I ritt hvor klubben har påmeldte lag er det lagt ned mye tid og arbeid fra personer i klubben for at man i det hele tatt kan stille med et lag. Klubben støtter også lag og grupper i f.eks ritt som Lillehammer – Oslo, Norgescup o.l, økonomisk som går av inntektene klubben har. Det er derfor viktig at klubben har medlemmer som betaler kontigent for at man idet hele tatt kan klare å gjennomføre aktiviteter for medlemmene.

Medlemskap på trening

For å trene med klubben må du være medlem av klubben. Du kan derimot være med å trene med oss om du vurderer å melde deg inn og har lyst til å prøve deg i klubben. Ta kontakt med treneren på den aktuelle øvelsen du skal delta på når du møter opp.

Draktbruk

Når du representerer klubben i ritt; altså du er påmeldt med Soon CK som NCF klubb, så skal du bruke draktsettet som klubben har. Dette står spesifisert i regelverket til Norges Cycle Forbund. Du trenger ikke å fornye draktsettet hvert år om du stiller i turritt som f.eks birken, grenserittet, Lillehammer-Oslo etc.

Medlemskap i flere klubber:

Det er etter reglene i NCF fullt mulig å være medlem i flere sykkelklubber i Norge/utlandet. Men det er kun mulig å løse lisens i en klubb i løpet av ett år. Vi anbefaler at du løser lisens i den klubben du kommer til å representere mest igjennom sesongen.


aktuelt nå:

Terrengsykkelskolen 2022

Terrengsykkelskole for barn og unge


Les mer om TSS 2022

Soon CK på acebook

Vi er aktive i flere grupper på Facebook. Her møter du medlemmene, og du kan avtale turer utenfor treninger. Noen av gruppene er lukket og krever gyldig tilgang.

Fellessider:
Hovedside for klubben
Forum for medlemmer*
Stigruppa
Son Bikeday
Kjøp og salg
* her finner du mest info om treninger m.m for voksne.

Foreldregrupper:
6-12 år
13-18 år

Vi takker våre sponsorer:

Våre sponsorer bidrar til at vi kan ha det aktivitetsnivået vi har. Uten dem ville vi ikke hatt en aktiv norgeselite, en stor og aktiv barnegruppe og ikke minst egne løyper i nærområdet. Takk!.

Uvex Sports
Braasport
Andresen Bil
Son Revisjon
Goldfish Boat AS
7waves
Kalas Sportswear
Alka Eiendom